You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo Veevoeders

Kort geleden mochten we voor Booijink Veevoeders BV uit Raalte een complete serie aan films maken.

Enerzijds wilde het bedrijf een totaalfilm, waarbij alle aspecten van het bedrijf werden belicht. Maar daarnaast wilden ze graag aantal specifieke onderdelen uit het productieproces belichten zodat er door nieuwe klanten heel specifiek kon worden ingezoomd op een uniek onderdeel in de vervaardiging van veelvoeder bij het bedrijf.

Daarnaast hebben we een korte personnelspitch gemaakt van de medewerkers waarin zij zichzelf voorstellen zodat u als klant weet met wie u te maken heeft. Een voorbeeld hiervan vind u onder ons kopje "personeelspitch".


Bedrijfsvideo Booijink Veevoeders

Welkom bij Booijink Veevoeders. Wij zijn al gedurende 100 jaar een toonaangevend en modern familiebedrijf in de mengvoederbranche. We hebben meerdere productlocaties waar diervoeders worden geproduceerd, dat is uniek voor een klein/middengroot bedrijf.

Onze fabriek in Luttenberg is gespecialiseerd in het maken van voer voor herkauwers en paarden.

In Rijssen worden biologische voeders gemaakt en de fabriek in Raalte is gespecialiseerd in het maken van varkensvoeders.

U kunt bij ons terecht voor varkens, rundvee, schapen, geiten, kippen, paarden

Al deze voeders worden geproduceerd onder controle van diverse kwaliteitssystemen, zoals GMP+, SecureFeed, QS en Stichting ketentransitie verantwoorde soja. Booijink Veevoeders besteedt veel aandacht aan het verantwoord produceren van haar producten. Dit is terug te vinden in de verschillende kwaliteitssystemen, waar ons bedrijf alle erkenningen voor heeft.

Onze buitendienst bestaat uit een aantal gedreven specialisten met een grote passie voor rundvee en/of varkens. Onze buitendienstmedewerkers zijn goed opgeleid en hebben in de loop der jaren veel ervaring opgedaan. Het woord ‘uitgeleerd’ staat niet in hun woordenboek; Booijink Veevoeders is een flexibel bedrijf dat streeft naar ‘het kan altijd beter’. Samen met de boer bekijken onze specialisten de dieren, aan de hand daarvan wordt een samenstelling gemaakt of eventueel aangepast.

De grondstoffen worden ingekocht en verscheept.

Aangekomen bij Booijink gaan ze van de opslagsilo’s, nadat ze nauwkeurig zijn gewogen, naar de hamermolen, om vervolgens gemengd, geperst en gekoeld te worden. Als de brok klaar is, kunnen de chauffeurs dankzij onze contracets snel laden; op naar de boer.

Bij Booijink Veevoeders zijn de voeders ook te verkrijgen in zakgoed.

Met ons voer, onze professionele service en uw managementkwaliteiten zijn wij in staat samen met u een brug te bouwen naar betere resultaten en daardoor een hoger rendement op uw bedrijf te realiseren. Neem contact op via de mail of bel!

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.