You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo dierenkliniek

Deze bedrijfsfilm in Zwolle behelst de productie die we maakten voor dierenkliniek de 5 olifanten. Hierbij begon het project met een live registratie van een poes, waarna we tevens de bedrijfsfilm Zwolle met hun twee vestigingen realiseerden. Beide vestigingen werden belicht en overigens ook de gehele operatie van de poes is op ons filmkanaal te vinden.


Bedrijfsvideo Dierenkliniek de 5 olifanten

Welkom bij Dierenkliniek de 5 olifanten met twee goed bereikbare locaties in Zwolle

Wij werken uitsluitend op afspraak. Tijdens die afspraak wordt ruim de tijd genomen om naar u te luisteren en om uw huisdier in alle rust te onderzoeken. Onze afspraken gaan om de 20 minuten. Als we alles hebben onderzocht worden met u de mogelijkheden van behandeling of nader onderzoek besproken.

Wij behandelen alle gezelschapsdieren zoals honden en katten, konijnen en cavia’s, maar ook vogels, slangen, baardagamen en schildpadden.

Wij beschikken over een eigen laboratorium, waarin we een groot aantal onderzoeken uitvoeren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bloed-, huid- en urineonderzoek. Veel resultaten zijn daarom snel bekend.

Maar ook beschikt de praktijk over apparatuur voor echografie van zowel buik als hart, bloeddrukmetingen en hartfilmpjes. Uiteraard beschikken we over moderne digitale rontgenapparatuur, zodat we ook op dat gebied snel uitsluitsel kunnen geven.

Een operatie is altijd een spannende gebeurtenis voor zowel mens als dier. Tijdens het verblijf wordt uw dier opgevangen in onze opname ruimte. Onze operatiekamer is uitgerust met moderne narcose –en bewakingsapparatuur. Daardoor zijn naast de meeste standaardoperaties, zoals hier is te zien bij een sterilisatie poes, ook ingewikkelder operaties mogelijk, omdat we werken met de meest veilige en ‘up-to-date’ narcose middelen. Mocht u het op prijs stellen om aanwezig te zijn bij een onderzoek, ingreep of operratie, dan is dat geen enkel probleem.

Ook voor professionele gebitsreinigingen en tandheelkundige behandelingen bent u bij ons aan het juiste adres. Deze behandeling wordt altijd uitgevoerd onder algehele narcose en volgens de laatste inzichten.

Ook voor vragen over voeding, verzorging van uw huisdier, vaccinaties, antivlooienmiddelen en ontwormingsmiddelen kunt u bij ons terecht.

Het motto van het team van “De 5 Olifanten” is niet voor niets “het streven naar de allerbeste diergeneeskundige zorg met respect voor mens en dier”.

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.