You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo Notariskantoor

Hoe maak je nu een pakkende en toch informatieve bedrijfsvideo over zo'n ongrijpbaar onderwerp als een notariskantoor. Nou, wij deden dat in overleg met de klant op deze manier, maar we zouden nog wel wat andere dingen kunnen bedenken!


Bedrijfsvideo WFO Netwerk Notarissen

Bij WFO Netwerk Notarissen is iedereen aan het juiste adres voor alle vragen op het juridische vlak:
Hoe maak ik mijn relatie officieel,
wat betekent een scheiding voor mij,
begin ik een eenmanszaak of besloten vennootschap?

Met onze kantoren in Enkhuizen en Grootebroek staan wij graag voor iedereen klaar met informatie en advies op meerdere momenten in het leven. Wij ondersteunen iedereen bij het maken van keuzes en zorgen voor het juridisch juist vastleggen van hun zaken. Vanuit onze kantoren bedienen we cliënten uit de gehele regio West-Friesland. Adviezen van WFO Netwerk Notarissen zijn altijd onafhankelijk en gebaseerd op de laatste inzichten.

WFO Netwerk Notarissen is aangesloten bij Stichting IT-notaris. Daardoor beschikt het kantoor in aanvulling op de eigen kennis, ook over de benodigde IE & IT specialisten.
Met 600 gespecialiseerde notariële juristen vormt Netwerk Notarissen het grootste samenwerkingsverband in Nederland. Zij studeren samen en onderzoeken nieuwe juridische mogelijkheden om met informatie en advies voor je klaar te staan op belangrijke momenten in jouw leven.

De akten en adviezen die je van WFO Netwerk Notarissen krijgt, zijn in begrijpelijke taal.

Wij zorgen voor een bijsluiter als vakjargon niet te vermijden is en maken wij u bewust van mogelijke juridische risico’s die u loopt. We dragen daarbij concrete oplossingen aan.

Bent u op zoek naar een notaris, dan bent u bij WFO Notarissen aan het goede adres. Net iets meer Notaris.

Hans van der Horst
Notaris te Grootebroek

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.