You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo apotheek

Deze bedrijfsfilm apotheek maakten we voor apotheek Zuiderhaaks in Den Helder. We maakten zelfs twee films. Een algemene bedrijfsfilm apotheek over de grote en moderne apotheek in Den Helder, met drie apothekers en in totaal ongeveer 30 medewerkers. Daarnaast maakten we een film over wat er nu precies gebeurt als je je recept afgeeft bij de balie. Het blijkt dat er niet maar zo even een doosje pillen wordt overhandigd. Kijk maar eens welke controle en veiligheidsstappen er worden genomen om uw gezondheid en uw medicijngebruik veilig te houden.


Bedrijfsvideo apotheek Zuiderhaaks

Apotheek Zuiderhaaks is een grote en moderne apotheek in Nieuw Den Helder. Met drie apothekers en in totaal ongeveer 30 medewerkers leveren we zorg aan mensen in de hele gemeente Den Helder.
Samen zorgt ons team ervoor dat u als klant de meest optimale zorg krijgt. Wij geven persoonlijk en laagdrempelig advies. Door middel van maatwerk proberen we u zo goed mogelijk te begeleiden met het gebruik van medicijnen. Daarbij wordt u vriendelijk en servicegericht te woord gestaan. Desgewenst kunt u gebruik maken van één van de spreekkamers.
Bij elk recept wordt gecontroleerd of de dosering goed is, en of het past bij uw eventuele andere medicijnen. Ook wordt gecontroleerd of het past bij uw eventuele aandoeningen. Indien nodig wordt overleg gepleegd met uw huisarts of specialist.
Indien nodig worden medicijnen geleverd in een rol, op naam, per dag en per innametijd. Indien u gebruik maakt van onze Herhaalservice, vragen wij voor u een herhalingsrecept aan bij uw huisarts, zodat u dat zelf niet hoeft te doen. U heeft dan altijd op tijd uw medicijnen in huis.
Uiteraard kunt u uw bestellingen ook plaatsen via onze website, www.apotheekzuiderhaaks.nl
Indien nodig worden medicijnen door onze medewerkers gemaakt. Wij beschikken over de mogelijkheid onder andere capsules, zalven of zelfs een infuus te maken.
Kunt u niet naar de apotheek komen? Onze bezorgers staan voor u klaar! U kunt ook gebruik maken van onze MedicalDesk. Daarmee kunt u uw medicijnen ophalen bij de servicebalie van Albert Heijn.

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.