You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo Orthodontist

Voor het eerst naar een orthodontist, dat is best spannend. Hoe werkt dat dan en wat gebeurt er allemaal. Dat wilde deze praktijk graag laten zien in een bedrijfsvideo, zodat de eerste spanning voor de jonge mensen weggenomen zou worden. Met een goede uitleg over wat er bij het eerste bezoek gebeurt, maar ook door een beeld te laten zien van het gebouw waar je terecht komt. De opdrachtgever was erg tevreden en inmiddels hebben al meer dan 3000 kijkers baat gehad bij het kijken naar deze video voordat het eerste bezoek plaats zou vinden.


Bedrijfsvideo Orthodontist Heerenveen

Welkom bij Orthodontiepraktijk Heerenveen, gevestigd aan Lanenburg 3-4. Onze ingang bevindt zich aan de Kerkstraat.

U bent doorverwezen door uw tandarts en kunt zich inschrijven via onze website of door ons te bellen. Er wordt een afspraak gemaakt voor een eerste consult.

Tijdens het eerste consult starten we met wat algemene informatie en onderzoekt de orthodontist het gebit van u of van uw kind. Mocht de beugelbehandeling gelijk kunnen beginnen, dan worden er direct foto’s en gebitsafdrukken gemaakt door onze assistentes.

Met behulp van deze foto’s en afdrukken gaat de orthodontist bekijken welke beugel het beste past om de tanden netjes in de rij te zetten. Tijdens het bespreken van het behandelplan nemen we de resultaten van de foto’s en gebitsmodellen door. Ook worden de mogelijkheden met betrekking tot welke beugel er wordt ingezet met u doorgenomen. Daarna wordt er een afspraak gemaakt voor het plaatsen van de beugel, wat onder andere wordt gedaan door onze mondhygiënistes.

We ontvangen u graag in onze orthodontiepraktijk!

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.