You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo Kledingwinkel

Wij mochten voor Sylvia Dellepoort voor haar modewinkel Dressed by Sylvia te Oosterbeek, welke als werkgebied de regio Arnhem en Nijmegen heeft, een leuke korte bedrijfsfilm maken.


Bedrijfsvideo Kledingzaak

Sylvia Dellepoort heeft van haar passie haar beroep kunnen maken. In de afgelopen 30 jaar heeft ze duizenden vrouwen uit alle delen van het land mogen adviseren en stylen en elke keer opnieuw valt het haar op dat er in iedere vrouw echt iets bijzonders en unieks verborgen zit.
Juist door een persoonlijk advies en een gedegen kennis van zaken weet ze zo bij iedere vrouw het beste naar boven te halen.
Omdat mode en kunst beiden een reflectie op wat er speelt in onze cultuur, zijn er in de winkel permanent kunstwerken aanwezig van Kunstuitleen/Galerie Timeless uit Uithoorn.
We helpen u niet alleen met uw nieuwe garderobe, maar ook met het doorlopen van uw kledingkast of bij het maken van combinatiemogelijkheden met uw bestaande en uw nieuwe kleding of we ondersteunen u bij de herindeling van uw garderobekast.
Wilt u de echte onverdeelde aandacht, maak dan een afspraak voor personal shopping. U bent dan na sluitingstijd van harte uitgenodigd. De winkel is dan alleen van u en Sylvia geeft u dan graag haar persoonlijke advies.
Vrouwen, die er belang aan hechten om er goed uit te zien, voor welke gelegenheid dan ook, zijn bij Sylvia te allen tijde van harte welkom. Na al die jaren is het nog steeds fantastisch om te zien dat een vrouw vol zelfvertrouwen en met een nieuwe look de winkel verlaat terwijl ze toch zichzelf kan blijven.

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.