You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo Catering

Voor deze bedrijfsfilm over catering mochten we op een mooie oktoberdag in 2014 achter de schermen kijken bij Frans Kelders, een cateringbedrijf met een plus. Ze wilden graag laten zien wat ze in huis hadden, maar liever nog wat ze konden brengen. En dat was veel en erg smaakvol.
Vanuit hartje Amsterdam levert het bedrijf aan vaste opdrachtgevers maar ook de kleine ondernemer en de particulier kunnen er terecht voor de mooiste en lekkerste gerechten. Allemaal fraai gepresenteerd, want het oog wil ook wat!
We hebben met deze bedrijfsfilm een sfeervolle impressie willen geven van dit bedrijf dat werkt met eerlijke producten. De sfeer was open en gemoedelijk maar tegelijk werd er hard gewerkt met passie voor voeding. Een totaalleverancier in de cateringbranche.


Bedrijfsvideo Catering Frans Kelders

Frans Kelders Cuisinier is een full service bedrijf dat zich toelegt op catering, privé koken & events. Een organisatie welke met gedrevenheid blijft vooruit denken en haar hoge kwaliteitsstandaard nastreeft.

Frans Kelders en zijn partner Ilonka starten in 2005 en sinds 2009 verzorgen ze de gehele culinaire exploitatie van ‘Lovers Company’. Een zeer veelzijdige opdrachtgever waarbij de werkzaamheden variëren van het serveren van een kopje koffie tot het verzorgen van complete zakendiners. In hun producten volgen ze de seizoenen en de nieuwste trends op culinair gebied. Dit alles op basis van verse en eerlijke produkten.

Daarnaast onderscheiden ze zich ook graag door naast het aanbieden van kwaliteit en maatwerk ook zorg te dragen voor uw zakelijke activiteiten en uw feestelijke privé aangelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw bedrijfsfeest, uw tuinparty of de barbecue. Steeds vaker worden ze gevraagd om bij de mensen thuis een diner voor vrienden of familie te verzorgen, waarbij we natuurlijk van wijn tot dessert alles tot in de puntjes voor u regelen. “In beweging” is inmiddels uitgegroeid tot ons bedrijfsmotto. Proef, beleef en ervaar ons aanbod.

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.