You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo tandartsenpraktijk

Een bedrijfsfilm tandartsenpraktijk maakten we ook meer dan eens. Ook in deze branche zien we veel behoefte aan bedrijfsfilms. Deze maakten we voor de kliniek voor mondzorg Schouwstede in Nieuwegein. We maakten hier overigens 2 films. Speciaal voor kinderen maakten we nl de film Schouwstede junior. Helemaal met kinderstem als voice-over.


Bedrijfsvideo Tandartsenpraktijk

Kliniek voor Mondzorg Schouwstede in Nieuwegein heeft een speciale afdeling voor kinderen tot 17 jaar. Schouwstede JUNIOR !

De jeugdtandartsen van Schouwstede JUNIOR behandelen dus alleen maar kinderen. Kinderen die het eng vinden en kinderen die het leuk vinden zoals ik.

De meeste kinderen horen al bij deze tandarts, maar soms komen er ook kindjes van andere tandartsen hier.

Natuurlijk kan de gewone huistandarts ook héél goed kinderen behandelen. Maar hier bij schouwstede is er vaak wat meer tijd. Wij kinderen zien alles nu eenmaal wat anders dan grote mensen. Maar de Junior tandartsen begrijpen dat ten minste nog een beetje.

De behandelkamer is zo ingericht dat het gezelliger en vrolijker is dan een gewone behandelruimte. En helemaal cool is dat je gewoon TV kunt kijken als de tandarts met je mond bezig is. Soms willen de kinderen de stoel helemaal niet meer uit. hihi

En natuurlijk begint een goed gebit met een goede verzorging. Samen met je pappa of mamma wordt er door de tandarts of de assistente uitgelegd hoe je goed moet poetsen en hoe vaak je dat moet doen.

En als de klus is geklaard, dan kan je iedereen laten weten dat het wel goed zit met jouw tanden en kiezen. Want dat staat op een echte Schouwstede JUNIOR “pas-op-anders-gaat-ie-er-vandoor”-ballon!

Zo helpt Schouwstede JUNIOR mee aan het gezond en sterk houden van onze gebitten.

Als je tanden mogen kiezen…? Schouwstede JUNIOR in Nieuwegein!

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.