You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo Hospice

Sterven, altijd een moeilijk onderwerp. Het maken van deze bedrijfsfilm Hospice Ede was dan ook wel een uitdaging. Immers je wilt graag mensen in beeld omdat dat een stuk verdieping geeft aan de film. Zonder mensen en verhalen wordt het al snel een fotocollage. Gelukkig waren enkele cliënten bereid om medewerking te verlenen, waardoor de film nu een mooi beeld geeft over hoe het er aan toe gaat in het hospice en dat het een goede keuze is om op zo’n locatie je laatste levensfase door te brengen.


Bedrijfsvideo Hospice Ede

Hospice Ede “De Olijftak” verleent palliatieve, terminale zorg en biedt een sfeervol en gastvrij laatste thuis voor terminale cliënten.
In ons hospice nemen we echt de tijd voor onze gasten en geven we precies die persoonlijke aandacht, zorg en begeleiding waaraan behoefte is.
Privacy vinden we hierin erg belangrijk.

Het deskundige hospiceteam bestaat uit verpleegkundigen en vrijwilligers, die 24 uur per dag aanwezig zijn.
Uw eigen huisarts kan u blijven begeleiden maar ook onze eigen hospice-arts kan deze begeleiding overnemen. Een maatschappelijk werker en een fysiotherapeut kunnen u indien gewenst, ook behandelen.
Hospice Ede is prachtig gelegen in een rustige bosrijke omgeving nabij het centrum van Ede. Het moderne gebouw heeft vijf ruime appartementen met openslaande deuren naar de tuin. Het hospice is van alle gemakken voorzien en heeft naast de 2 gezellige huiskamers , een keuken, een ruim dakterras en een logeerkamer.
Elk appartement heeft een eigen badkamer met toilet, een kleine pantry, hoog-laagbed, eethoekje en gemakkelijke stoel. Vanzelfsprekend kunt u uw appartement verder helemaal inrichten zoals u dat zelf wilt met uw eigen meubels, schilderijen of foto’s.
Als gast van het hospice kunt u gebruik maken van een aantal voorzieningen van het naastgelegen zorgcentrum Bethanië, zoals de Kapel, het stiltecentrum, maar ook de kapper, het winkeltje en het restaurant. Zelfs een heerlijk verwarmd therapeutisch zwembad met wellnessruimte staat tot uw beschikking.

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.