You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo Machinefabriek

Bij de machinefabriek Arodo, met vestigingen in Nederland en België, worden verpakkingsmachines op maat gemaakt voor de klant. Daar wordt niet gesproken in problemen maar in uitdagingen.


Bedrijfsvideo Arodo

Arodo is één van de Europese marktleiders op het gebied van ontwerp en fabricage van klantspecifieke en standaard verpakkingsmachines. Ons gamma bestaat uit vullijnen, palletiseermachines en rekhoesinstallaties. Voor nagenoeg elk product en soort biedt Arodo een maatwerk vullijn.

De ontwikkeling en de productie van deze machines vindt geheel in eigen huis plaats. Het proces start met het overleg met de opdrachtgevers. Sinds 1988 hebben vele van hen de weg naar Arodo weten te vinden.

Nu gaan onze technici en tekenaars aan het werk om de juiste samenstelling- en onderdeeltekeningen te ontwerpen. Vervolgens start de productie. Alle onderdelen klein en groot worden in huis gemaakt.

In een van de grootste straalcabines van europa kunnen we vervolgens ieder onderdeel van haast elke afmeting voorbewerken, waarna er een laag poedercoating wordt aangebracht.

Nu is de tijd gekomen om alle onderdelen samen te brengen in onze hoofdproductiehal. Terwijl de afdeling techniek de laatste hand legt aan de aansturing en programmatuur starten onze engineers met het opbouwen van de complete lijn.
Minutieus wordt elk schroefje, elk draadje, elk onderdeel en iedere unit op de juiste plaats aangebracht. Tientallen vakmensen, ieder met zijn of haar eigen specialiteit laten het uiteindelijke product hier in de hal verrijzen. Compleet afgesteld en optimaal werkend wordt het product nu aan de klant gedemonstreerd alvorens het op transport naar de eindlocatie zal gaan.

Arodo heeft ervaring met de meest uiteenlopende producten, van cement tot diepvriesgroenten en van melkpoeder tot kunstmest. Naast de vullijnen produceert Arodo haar eigen palletiseermachines en rekhoesinstallaties.

Inmiddels staat er over de hele wereld een breed scala aan op maat gemaakte installaties die dagelijks tonnen producten verpakken en stapelen. Zowel in de food als in de non food, bouw en chemie zijn de machines van Arodo niet meer weg te denken.

Service staat erg hoog in het vaandel bij Arodo, vandaar dat onze serviceteams 24 uur per dag beschikbaar zijn voor onderhoud en probleemoplossing.

Arodo is ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Bij Arodo koopt u niet slechts een machine maar een maatoplossing voor uw vul- en verpakkingsvraagstukken.

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.