You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo Ouderenzorg

Wanneer je ouder wordt en je zelfstandigheid verliest mogen we blij zijn dat er plaatsen zijn waar we opgevangen kunnen worden. Steeds meer van deze huizen openen hun deuren voor de camera om zo een indruk te geven van de zorg die zij te bieden hebben. In Sneek staat deze parkflat waar men op oudere leeftijd nog genoeg te genieten heeft.


Bedrijfsvideo Parkflat Stadsfenne

De Parkflat Stadsfenne is een serviceflat waar senioren zelfstandig kunnen wonen met de nodige service. En als dat nodig is kan ook zorg worden verleend, persoonlijke verzorging als ook huishoudelijke hulp. De Parkflat heeft een eigen keuken waar lekker en verantwoord gekookt wordt. Het eten wordt iedere middag of bij de appartementen gebracht of genuttigd in het gezellige restaurant de Fenne. Op verschilende momenten zijn er ook nog speciale maatlijden en buffetten.

De Parkflat is gelegen aan de rand van Sneek met prachtig uitzicht over de stad of over het water en de landerijen. Ook is er een grote eigen tuin. Vanaf het mooie dakterras, dat voor iedereen toegankelijk is heeft men een prachtig uitzicht.

De appartementen kennen verschillende groottes en zijn of te koop of te huur. Daarnaast betaalt men servicekosten en de maaltijdservice.

Voor de bewoners wordt een breed scala aan activiteiten georganiseerd in en buiten de flat. Dat varieert van bijeenkomsten waar met elkaar gepraat en koffie gedronken wordt, tot diverse spelletjes, maar ook lezingen, zang en dans. Verder is er jaarlijks een barbecue, haring happen en zijn er diverse uitjes.

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.