You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo Technisch Bedrijf

Productieprocessen is één van de mooiste processen om op film vast te leggen. Niet voor niet is de serie op de TV over hoe dingen gemaakt worden razend populair. Ook wij mochten een aantal malen deze processen op film vastleggen.


Bedrijfsvideo Cora Techniek

Als Solid Surface specialist staat Cora Techniek al jaren garant voor kwalitatief hoogwaardige solid surface projecten. Onze missie is om middels de hoogste kwaliteit in verwerking de wereld kennis te laten maken met de schoonheid van solid surface materialen. Als familiebedrijf hebben we door de jaren heen een solide basis aan kennis en kunde opgebouwd waardoor we inmiddels vrijwel elk ontwerp kunnen vervaardigen.

In onze showroom kunnen we onze klanten op unieke wijze kennis laten maken met de mogelijkheden van het materiaal. Naast mooie impressies en showroommodellen biedt onze showroom ook een unieke kijk in het productieproces.

Doordat we beschikken over een uitgebreide productielijn zijn we in staat om vrijwel elk ontwerp voor onze klanten te realiseren. Het materiaal is onder andere te frezen, zagen en polijsten maar de kracht van het materiaal zit in het meer gespecialiseerde werk als naadloos verlijmen, sublimeren en thermovormen tot 3D objecten.

Aanvragen lopen uiteen van grootschalige interieurprojecten tot binnenshuis maatwerk, van serieproducten tot eenmalige designobjecten. In alle gevallen geven we graag van begin tot eind advies en ondersteuning in ontwerp, vervaardiging en installatie zodat we ten alle tijden de kwaliteit kunnen waarborgen en een project tevreden kunnen afsluiten.

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.