You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo Montagebedrijf

Deze bedrijfsvideo maakten we voor Montagebedrijf Berry in Ter Aar. Montagebedrijf beslaat een groot gebied, maar Berry is voornamelijk gespecialiseerd in dak en wandbekleding. Dit bedrijf wilde graag laten zien dat het gebruik van hoogwaardige materialen een pand ten goede komt. Zowel buiten als binnen. De werknemers bij dit montagebedrijf zijn allemaal uitgerust met een flinke dosis kennis en ervaring.


Bedrijfsfilm Montagebedrijf Berry

Als het om dak- en gevelbekleding gaat kan voor u de beste partner niet goed genoeg zijn. De uitstraling van uw gebouw is immers de eerste indruk voor uw klant!

Montagebedrijf Berry heeft sinds 1990 ervaring in de branche en kan als geen ander adviseren in uw keuze van de juiste beplating, isolatie, systeem etc.

Van de grote lijnen tot het laatste detail moet u als opdrachtgever kunnen rekenen op maatwerk van specialisten die hun vak verstaan. Met vakbekwaam opererende medewerkers die zowel grote projecten als onderdelen daarvan aankunnen. Alles vanuit strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Of het nu gaat om het leveren en aanbrengen van bekleding op bedrijfsgebouwen, sporthallen, opslagloodsen, showrooms, maneges of stallen, alle opties zijn bespreek- en uitvoerbaar.

Speciaal voor het restylen van uw gebouw biedt Montagebedrijf Berry een keur aan mogelijkheden. Niet alleen buiten, maar ook als het binnen mooi moet zijn. En ook bij nieuwbouw werken onze mensen met hoogwaardige materialen. Verderk kunt u vertrouwen op gedegen kennis en ruime ervaring.

Als het om dakbedekking gaat biedt Montagebedrijf Berry B.V. u een scala aan mogelijkheden. Wij werken met hoogwaardige materialen en ons personeel heeft een gedegen kennis van de producten die gebruikt worden. Afhankelijk van de belasting, overspanning, isolatie, doorbuigingseisen, esthetische functies en eventuele bijkomende factoren dragen wij de juiste oplossing aan.

Wij leveren en monteren:<\b>

warmdakplaten
golfplaten
kouddakplaten
sandwichpanelen
felsdaken
dakpanprofielen

De bekleding van uw dak of wanden vertrouwt u toe aan Montagebedrijf Berry

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.