You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo Installatiebedrijf

Deze bedrijfsvideo maakten we voor Installatiebedrijf Boon in Bilthoven. Om een overzicht te geven van de kwaliteit van het werk en de diversiteit liepen we mee naar diverse opdrachten. Het installatiebedrijf staat voor duidelijkheid maar met name voor vakmanschap en dat moest duidelijk naar voren komen in de bedrijfsvideo. Van renovatie tot aanleg, van water tot dak, bij Boon bent u aan het juiste adres.


Bedrijfsvideo Installatiebedrijf Boon

Welkom bij Boon Installatiebedrijf B.V.
Onze werkzaamheden lopen uiteen van allerlei ‘kleine klusjes’ tot het aanleggen van complete installaties op het gebied van gas-, water- en sanitair en dakbedekking.
Maar ook een complete badkamerrenovatie of de aanleg van uw centrale verwarming en vloerverwarmingsinstallaties behoort tot de mogelijkheden.

Showroom
In onze zeer uitgebreide showroom kiest u eenvoudig alle onderdelen voor uw installatie of badkamer uit. Of u nu valt voor één van de complete opstellingen of dat u zelf de samenstelling wilt bepalen. Alles is mogelijk. Van badkamer tot radiator, van ketel tot kraan. Eenmaal de juiste keuze gemaakt dan stellen we samen met u een plan en een duidelijke offerte op en kunnen we aan de slag. Geen verrassingen achteraf.

Dakbedekking
Boon Installatiebedrijf B.V. beschikt over alle kennis en ervaring op het gebied van dakbedekking. We werken met A-kwaliteit dakmaterialen en verwerkt deze volgens de BDA/Vebidak richtlijnen, zodat u verzekerd bent van een constructie die voldoet aan alle normen en eisen van deze tijd.

Boon is voornamelijk werkzaam in het zgn. burgerwerk, utiliteitsbouw, verbouwingen, renovatie en nieuwbouw zowel particulieren als bedrijven en aannemers.

En heeft u als onze relatie een storing? Zowel bij cv problemen als verstoppingen staan onze servicemonteurs direct paraat om het ongemak voor u te verhelpen.

Boon Installatiebedrijf BV, vakmanschap, kwaliteit en duidelijkheid, uw one stop partner op gebied van installaties.

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.