You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo medisch centrum

Deze Bedrijfsfilm medisch centrum mocht niet te lang zijn omdat anders internetkijkers vaak niet de hele bedrijfsfilm bekijken. Medisch Centrum de Kroon uit Breda stelde ons daarmee voor een behoorlijk uitdagende opdracht. In het centrum zijn zo’n 12 bedrijven gevestigd.  Daarom kozen ze voor een Pitchclip. Aan ons de taak om alle onderdelen aan de orde te laten komen zonder dat het gehaast overkomt en er toch aandacht is voor ieder onderdeel afzonderlijk. Wij denken dat het is gelukt en ook de opdrachtgever reageerde met: we zijn allemaal erg enthousiast, echt mijn complimenten, een mooi product. Uiteraard kunt u ook hier weer zelf uw oordeel vellen.


Bedrijfsvideo Medisch centrum de Kroon

Niemand kiest ervoor om ziek te zijn,….maar als dit toch het geval is dan hopen dat wij van Medisch centrum de Kroon een plek kunnen bieden waar u zich bij binnenkomst al beter voelt. Medisch Centrum de Kroon is ontstaan uit de ambitie en drang van 3 huisartsen om te willen werken en leven in een nieuw, licht, ruim, hypermodern pand met ruim voldoende plek voor huisartsen en direct samenwerkende collega’s

In Medisch Centrum de kroon vindt u de volgende hulpverleners:
De huisartspraktijk van Drs. Nikkels. Drs. Nikkels is een allround dokter met ook veel ervaring binnen de sportgeneeskunde.
De praktijk functioneert ook als regionaal reizigers advies centrum.

Huisartsen Praktijk Hartje Heuvel.
De twee vrouwelijke dokters, Drs. Engel en Drs. van Kemenade staan bekend om hun geïnteresseerde houding en gedegen medische aanpak.
Chiropractie praktijk Laflamme met chiropractors shaun smith en Jeffrey Laflamme is gespecialiseerd in onderzoek, behandeling en voorkoming van aandoeningen aan het bewegingsstelsel.
Cesartherapie Breda biedt een paramedische behandelmethode gericht op het behandelen en het voorkomen van klachten die het gevolg zijn van verkeerde houdings- en bewegingsgewoonten
Het SHl priklab dat dagelijks van 8 tot 10 geopend is.

Psychologenpraktijk de Kruijf staat voor een kortdurende klachtgerichte aanpak.
Ook Careyn thuiszorg houdt hier haar wekelijkse spreekuur.
Het paramedisch centrum breda zuid van Dolf Chin See Chong en Mieke Faussen is al meer dan 20 jaar actief in de Chinese geneeskunst en kent specialisaties in Tachyontherapie Cosmetische acupunctuur Oor-acupunctuur en Chronische vermoeidheidsklachten.
Huisartsenkliniek breda is gespecialiseerd in diverse cosmetische en chirurgische behandelingen zoals rimpelbehandelingen met injectables als botox en fillers (Drs van Kemenade)
Dietiste en voediste Hanna van Houdt.
En tot slot de direct aangrenzend aan de Kroon gebouwde Apotheek.

Medisch centrum de kroon, een compleet aanbod persoonlijke medische zorg in al haar facetten.

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.