You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Bedrijfsvideo fysiotherapie

Een bedrijfsfilm Groningen maakten we voor fysiotherapie den Ommelanden. Deze wilden een complete productie, waarbij de in bedrijfsfilm Groningen en de in het ommeland liggend vestigingen werden belicht. tevens moesten alle specialisaties aan bod komen.


Bedrijfsvideo fysiotherapie den Ommelanden

Welkom bij fysiotherapie den Ommelanden.

De fysiotherapeut is er voor iedereen van klein tot groot en van jong tot oud.
U als cliënt staat bij ons centraal. Met vestigingen verspreid over het Groninger Ommeland bieden wij de zorg die bij u past. Onze hulpverlening is laagdrempelig en zorgvuldig en met duidelijke verantwoordelijkheden, waarbij u actief betrokken wordt bij het genezingsproces.

Graag laten wij u kennismaken met onze vestigingen, personeel en enkele specifieke therapie vormen.

In de stad Groningen zijn wij gevestigd in de Euroborg. Hier bieden wij u onder andere manuele therapie. Een therapie gericht op enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren.

Een ander specialisme binnen Den Ommelanden is de handfysiotherapie voor handletsels en -aandoeningen. Hierbij kunt u onder andere denken aan RSI, polsklachten en carpaal tunnelsyndroom. Ook combinaties van pols- elleboog en schouderklachten kunnen specifiek worden behandeld.

Bij fysiotherapie Den Ommelanden kunt u naast de reguliere fysiotherapie verder terecht voor bekkenfysiotherapie, psychosomatische therapie, medical taping, hartrevalidatie en echografie. Dit laatste wordt onder meer ingezet om afwijkingen in de weke delen binnen verschillende gewrichten zichtbaar te maken en om het herstel te volgen tijdens het revalidatieproces. Voor sporters kennen wij een uitgebreide behandelingsmethode. Hierbij wordt naast de diverse directe behandeltechniekjen ook sportgerelateerde ofentherapie wordt aangeboden, om op deze manier zo efficient en snel mogelijk terug te kunen keren op het sportveld.

Bij ons bent u in goede handen.

Het geheim van een goede bedrijfsfilm zit in het kunnen vangen van de sfeer en de cultuur in de beelden.